Founder & Creative

Miles Rockerfield – Founder

Maak kennis met Miles Rockerfield, een opwindend muziekproject dat een brug slaat tussen talentvolle bands en Groningen. Met Miles Rockerfield hebben we niet alleen een unieke branding gecreëerd, maar ook een boeiende mythe rondom de naam. Onze missie is om beginnende bands te ontdekken en onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

In samenwerking met professionals en vrienden uit de muziekwereld, zoals Studio Boterdiep, Rentamp voor geluidstechniek en videomaker Vulm.nl, hebben we videoclips opgenomen op unieke locaties in Groningen. Deze clips worden gekenmerkt door akoestische optredens waarbij bands verplicht zijn om één cover en één eigen nummer te spelen.

Met ons uitgebreide netwerk en sterke branding brengen we de veelbelovende bands van Miles Rockerfield naar voren, zodat ze kunnen groeien en hun muziek kunnen delen met een groter publiek. We zijn trots om een platform te bieden voor de bloeiende muziekscene in Groningen en om bij te dragen aan het succes en de ontwikkeling van opkomende talenten.